Yu-Gi-Oh! Single Cards / Losse Kaarten

Wegens tijdsgebrek is het niet mogelijk om alle singles / losse kaarten via deze site te verkopen. Dit is echter wel mogelijk dit via onze account op de site Cardmarket waar we de rest onze kaarten verkopen. Via deze link kunt u ons aanbod bekijken en bestellen: https://www.cardmarket.com/en/YuGiOh/Users/GamerzParadize

Daarnaast kunt u uw bestelling van deze site samen laten voegen met uw bestelling op Cardmarket. Indien u hier gebruik van wilt maken, stuur dan een mail met beide ordernummers en het verzoek om ze samen te voegen. Uw orders worden dan gerecombineerd en de verzendkosten van Cardmarket gerefund. Let op hier zijn wel voorwaarden aan verbonden.

Gratis verzenden geldt alleen op onze eigen website voor orders die daar totaal 50 euro of meer zijn. Dit geldt niet voor Cardmarket orders dus uw order op onze eigen site alleen moet 50 euro of meer zijn om gebruik te kunnen maken van gratis verzending.

Verder is het niet mogelijk om pre-order producten en producten die direct leverbaar zijn samen te bestellen en apart te laten verzenden. Verzendkosten op onze eigen site zijn per bestelling dus koopt u een pre-order product dan zal uw bestelling pas worden verzonden als dit product is gereleased.

Inkoop: het is het mogelijk uw kaarten bij ons te verkopen, hiervoor kunt contact met opnemen via [email protected] of kom langs in onze winkel.

Cardmarket - GamerzParadize

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »